Αγιαξ Μπενφικα - Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).

Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls). Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι!

Sorry, this video is not available in your country . Clmllpapz8jd2m
Clmllpapz8jd2m from www.bnsports.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Sorry, this video is not available in your country . Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls). Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι!

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Sorry, this video is not available in your country . Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls). Η μπενφίκα, όμως, είχε τον τρόπο να σταματήσει τον φετινό άγιαξ, πολύ πιο πρόωρα .

Sorry, this video is not available in your country . Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Benfica Ajax Will The Dutch Undefeated Continue News Bulletin 247
Benfica Ajax Will The Dutch Undefeated Continue News Bulletin 247 from resources.sport-fm.gr
Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls). Sorry, this video is not available in your country .

Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Sorry, this video is not available in your country . Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Η μπενφίκα, όμως, είχε τον τρόπο να σταματήσει τον φετινό άγιαξ, πολύ πιο πρόωρα . Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).

Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η μπενφίκα, όμως, είχε τον τρόπο να σταματήσει τον φετινό άγιαξ, πολύ πιο πρόωρα . Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).

Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Mpenfika Agia3 Epi8esh Sth Lissabona Prognwstika Stoixhmatos
Mpenfika Agia3 Epi8esh Sth Lissabona Prognwstika Stoixhmatos from stoiximaview.gr
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Sorry, this video is not available in your country . Η μπενφίκα, όμως, είχε τον τρόπο να σταματήσει τον φετινό άγιαξ, πολύ πιο πρόωρα . Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid).

Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid).

Βλαχοδήμος και μπενφίκα στους «8» του champions league! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Η μπενφίκα δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον άγιαξ στο άμστερνταμ στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του champions league, ωστόσο κατάφερε . Η μπενφίκα άνοιξε το σκορ κόντρα στον άγιαξ στο 77' με τον ντάργουιν νούνιες να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του αντρέ ονάνα και να δίνει . Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls). Η μπενφίκα, όμως, είχε τον τρόπο να σταματήσει τον φετινό άγιαξ, πολύ πιο πρόωρα . Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Sorry, this video is not available in your country .

Αγιαξ Μπενφικα - Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).. Εδω το γκολ και όλες οι φάσεις. Sorry, this video is not available in your country . Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Η παρέα του βλαχοδήμου πάγωσε το άμστερνταμ (vid). Το λάθος του ονανά έστειλε τους αετούς στους «8» (hls).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook